מקומונט קריות: חדשות מקומיות של הצפון, חיפה, קרית ביאליק, קרית אתא, קרית מוצקין וקרית חיים
  • חדשות הקריות
    • חדשות קריית ביאליק
    • קריית מוצקין
    • חדשות קרית אתא
  • חדשות חיפה
  • צרכנות
    • נדל”ן
    • תיירות ונופש
  • ספורט
    • חינוך ותרבות
    • דעות
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות הקריות
    • חדשות קריית ביאליק
    • קריית מוצקין
    • חדשות קרית אתא
  • חדשות חיפה
  • צרכנות
    • נדל”ן
    • תיירות ונופש
  • ספורט
    • חינוך ותרבות
    • דעות
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
כתבות אחרונות במקומונט קריות:
  • 15 מרץ, 2022 נדל”ן ביוון – למה כולם קונים דירות?
  • 17 ינואר, 2022 כללית מחוז חיפה וגליל מערבי: עובדי רפא”ל תרמו למרכז לרפואה יועצת זבולון של כללית לטובת רכישת מכשור רפואי חדיש ומתקדם
  • 16 ינואר, 2022 חיפה מתעוררת ואתם מרוויחים
  • 5 ינואר, 2022 גן אנתרופוסופי יפתח בקריית ביאליק בשנת הלימודים הקרובה
  • 27 דצמבר, 2021 למה מומלץ להגיע מאמסטרדם לרוטרדם?
  • 26 דצמבר, 2021 כללית מחוז חיפה וגליל מערבי מקימה מרכז גדול, חדיש ומתקדם לרפואה יועצת בנהריה
  • 19 דצמבר, 2021 הוליווד זה כאן: מוזיאון האינסטגרם הראשון בארץ נוחת בישראל
  • 8 דצמבר, 2021 שגריר הולנד בישראל, הנס דוקטר, ביקר בחמישי במוזיאון בית לוחמי הגטאות
  • 7 דצמבר, 2021 תערוכת אומנים עולים מדרום אמריקה התקיימה זו השנה ה-18 בקריית ביאליק
  • 24 נובמבר, 2021 הפנינג יצירה לילדים לחג החנוכה במתחם חוצות המפרץ אאוטלט
מקומונט קריות: חדשות מקומיות של הצפון, חיפה, קרית ביאליק, קרית אתא, קרית מוצקין וקרית חיים
  • חדשות הקריות
    • חדשות קריית ביאליק
    • קריית מוצקין
    • חדשות קרית אתא
  • חדשות חיפה
  • צרכנות
    • נדל”ן
    • תיירות ונופש
  • ספורט
    • חינוך ותרבות
    • דעות
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות הקריות
    • חדשות קריית ביאליק
    • קריית מוצקין
    • חדשות קרית אתא
  • חדשות חיפה
  • צרכנות
    • נדל”ן
    • תיירות ונופש
  • ספורט
    • חינוך ותרבות
    • דעות
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
ראשי » צרכנות » מתכון רביולי מפנק ועשיר בטעמים לחג השבועות

מתכון רביולי מפנק ועשיר בטעמים לחג השבועות

כתב מקומונט 7 יוני, 2016

חברת ישרקו יבואנית פסטה פרימיום סורג’יטל מאיטליה מנדבת מתכון מפנק – רביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן. את הפסטו לא מומלץ לטחון במעבד מזון, אלא מכינים פסטו זריז במכתש ועלי, כך שמתקבל פסטו במרקם גס, שמאזן את המרקם הרך והמתמסר של הרביולי וגם מחזק את הממד הרענן שהמנגולד מעניק למלית.

מצרכים ל-4-2 מנות:

‏1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול של סורג’יטל

‏1 שן שום גדולה קלופה

צרור בזיליקום נקי ללא גבעולים

מלח ופלפל שחור גרוס

‏1/2 כוס שמן זית CIRIO

להגשה:

‏1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

‏1/2 כוס גילופי פרמזן

‏אופן ההכנה:

ישרקו מנדבת מתכון רביולי גבינות ופסטו צלם אסף אמברם סטיילינג אוריה גבע
ישרקו מנדבת מתכון רביולי גבינות ופסטו צלם אסף אמברם סטיילינג אוריה גבע

יש למעוך שן שום במכתש ועלי גדול. מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום. מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס. ומעבירים לקערת הגשה גדולה.

‏מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

‏מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים.

מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים.

קבוצת מקומונט‎

קבוצת מקומונט

כל הזכויות שמורות לקבוצת מקומונט. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
פרסום באינטרנט
אתרי קבוצת מקומונט: | מקומונט גבעתיים | מקומונט ירושלים | מקומונט דרום | חדשות הגליל | חדשות השרון | חדשות רמלה לוד | חדשות חיפה | חדשות תל אביב והסביבה
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס